Stem op Almere Jungle!

Geschreven door Redactie

Help jij Almere Jungle naar de eerste plaats?

Breng dan je stem uit naar Almere Jungle voor het leukste uitje van Flevoland!

Dat kan via www.anwbleuksteuitje.nl bij 'provincie Flevoland' daar kun je een beoordeling invullen en stemmen op Almere Jungle.

Almere Jungle is niet zomaar een dierenpark! Het is een unieke combinatie van zorg, botanische tuin en dierenpark in één. Met meer dan 180 Cliënten in de dagbesteding van 4 jaar jong tot 70+ is het een unieke plek in Nederland. Er zijn vele bijzondere planten soorten te vinden die van over heel de wereld zijn geruild met andere botanische tuinen.  Naast de Kaaimannen zijn er nog meer nieuwe diersoorten te vinden. Denk aan de Peruaanse wandelende takken en de fretten. Almere Jungle is alle dagen van de week geopend.

Jouw stem uitbrengen kan op www.anwbleuksteuitje.nl.Onze Ambassadeurs