Houden jullie ook van Mango's?

Geschreven door Redactie

Zoete, geurige en sappige mango's voegen een overvloed aan smaak toe aan dranken en maaltijden.

Dat is de reden waarom op 22 juli Nationale Mango dag alle voedzame variëteiten die deze tropische vrucht op tafel brengt, erkent!

Het type mango zal helpen bepalen waar het moet worden gebruikt. Zoete, boterachtige mango's zorgen voor heerlijk eten. Ze smaken ook heerlijk in salades, ontwikkelen smaak in marinades en voegen een vleugje zoetheid toe aan pittige salsa's. Laat meer vezelige mango's in de blender vallen voor een verfrissende smoothie.

Mango's bevatten ook voedingsstoffen. Wist je dat een mango bijna tweeënhalf keer meer vitamine C bevat dan een sinaasappel? Mango's bevatten ook veel vitamine A, B-6 en K, antioxidanten, kalium en voedingsvezels.

Wat een veelzijdige vrucht! Op hoeveel manieren ga je de dag vieren met mango's? Terwijl je geniet, deel je je mango-feest met #Oop sociale media.


Onze Ambassadeurs